Fun in drievoud 9 november 2003 (Karten / Laserschieten / Sumoworstelen)

Op zondagmiddag 9 november 2003 stonden 22 personen klaar voor fun in het Indoor Funcentre te Breda. En fun was het zeker, fun in drievoud zelfs. Karten, laserschieten en sumoworstelen op één middag. Allereerst wilden 18 durfals de spanning en sensatie ervaren die het karten met zich meebrengt. In speciaal geprepareerde karts kon worden geracet over een asfaltcircuit van ca. 450 meter, met verschillende moeilijke bochten. Een echte uitdaging voor de snelheidsduivels onder ons. Wie zou de meeste ronden over het circuit rijden en de snelste rondetijd rijden? De eer in beide categorieën gaat naar Marc. Let wel, Marc is in dit geval niet ons alle bekende Marc B., maar is de vriend van Dorinda.

Na het karten gingen 16 f4f-ers met elkaar in gevecht om te laserschieten. Volgens de informatie kruip je in de huid van Al Capone en dagen we onze rivalen uit in het oude havengebied van Chigago. Ik heb zelf niet meegedaan, dus ik kan niet vertellen hoe de ruimte er uit ziet. Maar ik stel mij voor een donkere en rokerige ruimte vol met gangen, trappen, donkere hoekjes en in de verte in de dichte mist hoor je af en toe een oude scheepshoorn. Joost mag weten wie je daar allemaal om elke hoek en in elke smalle steeg tegen kan komen! Licht en geluidseffecten zorgen er natuurlijk voor dat de spanning tussen de strijdende teams verder oploopt bij elke stap die wordt gezet. Na afloop heb ik grootse verhalen gehoord van wie hoeveel mensen heeft neergeschoten, sommigen (ik noem geen namen) hebben zelfs mensen van hun eigen team neergeschoten!

Persoonlijk vond ik de klapper van de dag het sumoworstelen. Sumoworstelen staat absoluut garant voor plezier voor iedereen, voor zowel de deelnemers als de toeschouwers. De deelnemers trekken een sumopak aan (ik heb horen vertellen dat dit pak ongeveer 12 kilo weegt en zeer warm is) en proberen elkaar in het logge pak uit te schakelen. Met name het gevecht tussen Conny en Ingrid was een echte catfight. Geen wonder dat Ingrid van te voren aan Conny vroeg of zij haar scherpe nagels wilde intrekken. Helaas heeft het niet mogen baten. De winnaars van het sumoworstelen waren Marc (dit keer wel Marc B.), Conny, Martin, Gert-Jan, Mascha en Jorkos.

Na al deze inspanningen zijn we met zijn allen gaan eten. Het was een gezellige middag. Mascha bedankt voor de organisatie.

Marjolein


Naar verhalen overzicht