GPS-tocht 12 juni 2004

Op zaterdag 12 juni was er voor de tweede keer een gezamenlijke activiteitendag. Samen met een aantal andere activiteitengroepen, zoals activiteitenvereniging Gelderland, Fun For U en Go Out verzamelden we ons in de middag bij het Berghuis in Amerongen. Nadat zo’n beetje iedereen was gearriveerd, kregen we instructies over hoe de GPS-apparatuur werkte. Het was de bedoeling om aan de hand van 43 coördinaten een route te volgen over de Utrechtse heuvelrug. We werden verdeeld in 8 groepjes en met een tussenpose van 10 minuten begon elk groepje met zijn equipe. Gelukkig arriveerden Carel, Annouck en Sandra ondanks een enorme file en communicatiestoornis nog net op tijd om mee te kunnen lopen.

Elk groepje kreeg 2 GPS-apparaten mee. Voor ons groepje was dat erg onhandig, omdat elk apparaat een andere richting aangaf. In het begin gaf dit de nodige discussie en oponthoud. Pas nadat we 1 apparaat als onbetrouwbaar hadden bestempeld, konden we op pad. De tocht voerde over en langs de prachtige Amerongse Berg. Met zijn 78 meter soms behoorlijk klimmen, maar de vergezichten over de Gelderse Vallei maakten veel goed.
Na deze zowel letterlijk als figuurlijk adembenemende tocht konden we aanschuiven aan het bourgondisch buffet. Ergens rees het vermoeden dat ze structureel het zout waren vergeten, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik kan niks anders zeggen dan dat het een zeer geslaagde activiteit was. Vooral ook omdat het leuk was om kennis te maken met andere activiteitengroepen en hun leden.

Kees


Naar verhalen overzicht