Paintball 8 mei 2004

Op zaterdag 8 mei stond Paintball op het programma. Om 12.00 uur waren we allemaal aanwezig in Beusichem. Niet zo`n grote groep (8 man/vrouw), maar wel een enthousiaste.

Eerst moesten we ons allemaal in een overall hijsen en daarna kregen we een korte uitleg van de spelregels (niet schieten binnen 8 tot 10 meter). Het doel van het spel was om de vlag van de tegenpartij te veroveren. Per persoon kregen we 100 kogeltjes. Bijkopen voor de fanatiekelingen was natuurlijk mogelijk.

Gewapend met het paintballpistool kwamen we in de speelhal. Eigenlijk een grote schuur met oude sloopauto`s en allerlei andere objecten om je achter te verbergen. Nadat we samen met de andere deelnemers waren verdeeld in twee partijen kon de strijd beginnen. Al snel vlogen de verfklodders ons om de oren en merkten we dat die kogels behoorlijk hard aankwamen. Het was in ieder geval duidelijk wanneer je geraakt was en dus uit het spel moest.

Een aantal mensen lukte het erg goed om bij de tegenstanders in de buurt te komen. Anderen waren vaak af, maar het spel was in ieder geval erg leuk en spannend om te spelen. Na een aantal rondes werd het spel nog iets veranderd en konden de laatste kogels gebruikt worden. Na twee uur sluipen, verstoppen, schieten en geraakt worden zat het er al weer op. Na een week waren ook de blauwe plekken weer verdwenen…….

Wilma


Naar verhalen overzicht