Jaarfeest 19 november 2005

Dit was binnen F4F mijn 3e themafeest. 2 jaar geleden ging iedereen zwart-wit gekleed en vorig jaar in foute kleding. Dit jaar was het thema Hawaï. Ik had al een visioen dat alle vrouwen in bikinitopjes verschenen, de verwarming spontaan kapot ging en dat alle mannen een korte broek droegen. En hoe kwam ik dan zo snel aan een Hawaï bloemen bikinitopje inclusief verwarmingselement?

De zaal was leuk creatief ingericht door middel van o.a. palmbomen, surfboarden, ballonen en sambaballen. We hoefden niet bang te zijn voor vallende kokosnoten. Er kon gelukkig alleen maar een zwembroek of badpak op je hoofd vallen als je tegen een palmboom aanliep. Er was een loungehoek gecreëerd voor de praters. Een bar voor de kijkers, een tafel met sjoelbak en een dartbord voor de sportievelingen en een dansvloer voor de dansers onder ons. Voor ieder wat wils dus.

De avond begon voornamelijk met bijpraten. De welkomstdrankjes werden geserveerd toen iedereen was gearriveerd. DJ Rob stond achter de draaitafel. Het dansen kwam langzaam op gang. Ik kreeg Janine en Jorkos zover dat zij de openingsdans deden. De muziek ging harder en er gingen al snel meer voetjes van de vloer.
Er was personeel aanwezig die de drankjes uitschonken na contante betaling. Het was wel even wennen die lage prijzen. Maakte ze nu een rekenfout of was het nu echt zo goedkoop? Ik was hierdoor geneigd wijn te bestellen, maar volgens mij heb ik de voorraad welkomstdrankjes weggewerkt. Iemand moest dat toch doen tenslotte.

Bijna iedereen droeg een bloemenslinger. Judy, Herma, Maaike en Dorris waren in het bezit van een echte Hawaï rok. Rob, Jorkos en Ron wilde graag hun gespierde benen tonen, dus die waren gekleed in een vrolijke korte broek. Jorkos heeft door zijn bijzondere outfit de 1e prijs gewonnen en Maaike mocht ook met deze eer strijken. Fred had samen met Marjolein als jury voornamelijk gelet op de originaliteit bij de kleding én de swingende heupjes die avond. Terecht een 1e prijs voor beiden.

Je kon zien dat de activiteitencommissie er veel tijd en energie in heeft geïnvesteerd. Bedankt Rob en Jorkos. Ik vond het een geslaagde avond.

Conny


Naar verhalen overzicht