Wandelen in Zuidland 17 april 2005

Rond één uur vertrokken we vanuit Roosendaal, met als doel: “een sportief dagje in Zuidland”. Volgens de route-beschrijving kwam het helemaal goed en rond 14.00 uur kwamen we aan bij eetcafé de Magneet. Na kennisgemaakt te hebben met de twee gastleden, kregen we allemaal een plattegrond van de omgeving. Na een korte uitleg van Judy gingen we van start.

Er waren drie afstanden mogelijk maar, vanuit de gedachten dat het toch ook vooral gezellig moest zijn, besloot iedereen te kiezen voor de 11 kilometer. Met uitzondering van Rob en Marcel, want die hadden ervoor gekozen om te gaan skeeleren.

 

Samengevat was het én lekker wandelweer én erg gezellig omdat het een ideale gelegenheid was om weer lekker met elkaar bij te kletsen. Na afloop van de wandeling, moe maar voldaan, hebben we nog wat gedronken, waarna we afscheid namen van een aantal mensen. Met z’n achten zijn we doorgegaan richting de Partyhoeve Zuidland voor het eten. Prima eten, onder het genot van een “leuk” muziekje. Alles bij elkaar een hele leuke, geslaagde activiteit, die wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar is.

Annouck


Naar verhalen overzicht