Feestavond 30 september 2006

Ooit eind september nog gefeest op een Nederlandse camping? Op de jaarlijkse F4F feestavond, editie 2006, kon dat! Op onze inmiddels vaste vergader- en feestlocatie te Nieuwegein was een heuse jongerencamping nagebouwd compleet met luxe kantine annex disco. Het weer speelde ons geen parten, want in De Boog is het letterlijk altijd “mooi weer”.

Er was massaal gehoor gegeven om de kleding af te stemmen op het thema “camping”. Menig zomerse outfit of campingsmoking was aangetrokken om helemaal in de stemming te komen (met heimwee aan de warme zomer van 2006).

Om de feestgangers te entertainen was er gezorgd voor een hapje en een drankje (verkrijgbaar bij de campingbar), een gezellige bingo met leuke prijsjes en een competitie kopspijkeren. Dit alles omlijst met bijpassende zomer-/campingmuziek.

De avond vloog voorbij, mede door het goed geplande entertainment. Aan het einde van de avond werden nog de best geklede personen gekozen. Rixt en Marcel gingen met deze eer strijken.

Met 26 personen hadden we een mooie groep. Uit de reacties van de aanwezige deelnemers is gebleken dat de feestavond als heel leuk en gezellig ervaren is. Daarmee kunnen we stellen dat de F4F-feestavond nog altijd een populaire happening is en dat het beslist de moeite waard is om erbij aanwezig te zijn!

Bij deze nogmaals een bedankje aan de feestcommissie en hun helpers voor de prima organisatie.

Martin


Naar verhalen overzicht