Landgoederenpad lopen 31 augustus 2008

Het is zondag 31 augustus, het laatste agenda-punt van de 2e agenda 2008 is aangebroken, de landgoederen-wandeling in Oostvoorne georganiseerd door John. Ik heb gisteren nog een email van John ontvangen waarin hij vermeldde dat we maar met zīn drieŽn zijn omdat er een aantal hebben afgebeld.
Met het mooie weer in het vooruitzicht wil ik wel gaan wandelen en gelukkig denken John en Dorris er net zo over. We zijn dan ook om 10.30 uur bij het VVV van Oostvoorne waar de wandeling begint. We kunnen kiezen voor een wandeling van 10 of 18 km en besluiten dat 10 km wel lang genoeg is.

Het is een leuke wandeling die ons door het plaatsje Oostvoorne leidt maar die ook door het bos en over landweggetjes loopt. Af en toe lopen we langs een landgoed (zoals de naam van de wandeling al deed vermoeden), waar in de routebeschrijving meer over vermeld wordt.

Om 12.30 uur komen we een bankje tegen, tijd om te gaan genieten van de meegenomen lunch. John maakt met behulp van de zelfontspanner op zijn camera nog even een groepsfoto (zover we van een groep mogen spreken) waarna we weer verder gaan.

Om 13.45 uur zijn we weer bij het startpunt en gaan we op zoek naar een restaurant om wat te drinken. Het is even zoeken want het dorpje lijkt wel uitgestorven maar uiteindelijk vinden we toch een restaurantje waar we onze dorst kunnen lessen. Na een heerlijk drankje (of twee) gaan we om 14.30 uur weer naar de auto om naar huis te gaan.
John en Dorris, bedankt voor een gezellige wandeling.

Susan


Naar verhalen overzicht