Jazz in Duketown 30 mei 2009

Loes riep ons op om met haar activiteit Jazz in Duketown mee te doen. Hier in Breda is het Jazzfestival, maar Loes verzekerde ons dat het feest in Den Bosch minder echt Jazz was en meer gewone rustige muziek. Dus iets meer variatie. Dat sprak mij wel aan, want een echte Jazz-liefhebster ben ik niet zo. Maar voor de gezelligheid ga ik wel mee.

Het was verzamelen bij Loes thuis. Dus slaapspullen achter in de auto en op naar Den Bosch. We hadden namelijk de uitnodiging van Loes aangenomen om bij haar te blijven slapen. Even later kwam Ron en toen te voet naar het station om Monique op te pikken en met z'n allen naar het centrum van Den Bosch. Een paar mensen hadden zich afgemeld, dus bleven we met een klein groepje van vijf over; Loes, Ron Monique, Rob en ik. Maar daardoor niet minder gezellig, natuurlijk....
Op verschillende pleinen en straten waren kleine of grotere bandjes gezellig aan het spelen. Het was behoorlijk druk in de stad, dus we moesten elkaar goed in de gaten houden, maar dat is gelukkig goed gegaan . Eerst naar het grote plein welke gelukkig met een tentdoek overdekt was, zodat we niet in de brandende zon hoefde te staan. Lekker met een drankje genoten van de gezellige muziek. Vervolgens via een paar volle straten naar een kleiner plein voor een ander bandje. Na wat omzwervingen 's avonds laat met z'n vieren terug naar Loes. Monique was eerder met de trein naar huis gegaan.

Ik kan terugkijken op een gezellige middag en avond met leuke jazzy-pop muziek. Bedankt Loes voor de organisatie.

Maaike


Naar verhalen overzicht