Schaatsen en/of bowlen 12 december 2009

De laatste activiteit van 2009 was een combinatieactiviteit schaatsen en/of bowlen op de Vechtse banen.
Een klein groepje had zich rond 13.00 uur gemeld bij de schaatsbaan om vanaf twee uur te gaan schaatsen. Het groepje bestond uit organisator John, en verder waren Hennie, Rob en Maaike gekomen.
Een kleine opkomst voor een echt winterse activiteit. Ze hebben volgens de enthousiaste verhalen lekker geschaatst in een beetje zonnig weer.

De rest van de groep kwam om ongeveer 14.45 uur samen bij de bowling. John had twee banen gehuurd, waar we met ze negenen een uur konden bowlen. Baan 5 bestond uit de volgende personen: Hennie, Rob, Maaike en Dagmar (gastdeelneemster), Baan 6: Esmé, Carel, John, Arjan en Viola (gastdeelneemster). We hebben allemaal ongeveer 20x kunnen bowlen, en de winnaar was uiteindelijk Rob met 201 punten, 2de was Viola 197 punten en 3de was Esmé geworden met 196 punten. (Tijdens het bowlen zag Carel het hoofd van Hennie als bowlingbal aan, maar hij kon hier maar moeilijk mee bowlen, gelukkig waren er nog ander "ballen" voor handen.)
Na het bowlen hebben we afscheid genomen van Dagmar en zijn wij lopend naar Fort aan de Klop gegaan, waar een Kerstmarkt was. Het zag er hier sfeervol en gezellig uit. We hebben in het fort nog wat gedronken, de meesten namen warme chocomel wat helemaal bij de (kerst)sfeer paste.Hierna zijn we teruggelopen naar de auto's, en hebben hier afscheid genomen van Carel en John. De anderen zijn allemaal mee gegaan met het eten. Esmé had bij Zorba de Griek in Bilthoven een tafel gereserveerd. Dit was een goede afsluiting van een leuke en gezellige middag. Tot ziens maar weer op een volgende activiteit.

Arjan


Naar verhalen overzicht