Afternoon tea 9 januari 2011

Het begint inmiddels een traditie te worden binnen Friends4Fun, een nieuwjaarsbijeenkomst gecombineerd met eten en drinken. Om 2011 in te luiden was gekozen voor een afternoon tea bij Villa Augustus in Dordrecht. Op een zonnige zondag reed ik hier naartoe. En met dank aan mijn Tom Tom heb ik het feilloos kunnen vinden.
Bij aankomst waren er al flink wat F4F-ers gearriveerd. Na degenen die ik nog niet had gezien bij de oud en nieuw avond bij Loes een gelukkig nieuwjaar te hebben gewenst namen we plaats om vervolgens te toosten op een geweldig nieuw F4F-jaar met veel leuke nieuwe activiteiten.

Inmiddels stonden er ook al een aantal etagères op tafel met allerlei zoetige en hartige lekkernijen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk was, van de sandwiches met zalm, tot de quiches en de taartjes. Dit in combinatie met diverse soorten thee en leuk gezelschap maakte dit voor mij een geslaagde middag.

Voldaan nam ik aan het einde van de middag afscheid van iedereen om weer rustig terug te rijden richting Roosendaal. Een goed begin van een nieuw jaar!

Annouck


Naar verhalen overzicht