Feestavond 7 mei 2011

Op zaterdag 7 mei zijn we lekker gaan gourmetten. Een avondvullend programma. Het was deze keer lekker in de buurt voor een aantal mensen. Zo ook voor mij. Het is als je niet verdwaalt ongeveer 20 minuten rijden vanaf mijn huis. Maar op de een of andere manier was ik verdwaald en kwam als laatste binnen. Maar goed, dat mag de pret niet drukken.
Iedereen was druk in gesprek met elkaar. Elkaar begroeten en daarna lekker aan tafel.
Een lange tafel was mooi gedekt waarop de gourmetstellen stonden. Met daar omheen lekker vlees, vis, stokbrood, eigen opgemaakte salades en nog veel meer. Kortom de organisatie was weer goed voor elkaar. Met als extra sfeer het licht en geluid.

We begonnen met het opwarmen van de gourmetstellen. Even geduld… en daarna gingen ze als een trein. Vooral de gamba’s waren mijn favoriet. Lekkere sausjes waren aanwezig; voor elke smaak vis of vlees een sausje. Aan de bar kon drinken worden gepakt en door middel van een consumptiebon afgeschreven worden, dat was handig.

Er was weer genoeg te bepraten met elkaar! Op twee deelnemers na was de club compleet. De opkomst was dus top! Dat is het leukst. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Na het eten begon de muziek en daarna konden we beginnen met de bingo. De kaartverkoop ging van start. Voor een euro kon je een lot kopen, maar wilde je meer, dan kon je ook meer loten tegelijk beheren. Op de tafel stonden allerlei leuke prijzen ingepakt. Het was gewoon al leuk om er naar te kijken. Maar als je dan ook nog eens wint…dan is het helemaal boffen!

Om beurten werd er aan de bingomolen gedraaid en dan rolden de nummers eruit. Soms bleven de ballen even in de molen ronddraaien om het lekker spannend te maken. In totaal zijn er drie rondes gespeeld. De eerste keer draaide Rob aan het rad. Iedereen zat tussendoor van alles te mompelen, dat het geen goed nummer was, dat ze een andere rij hadden gewild enz. Het was zo grappig om alles aan te horen. Iedereen zat lekker in zijn rol. De bingo werd gewonnen door John, een zeer gewild design badeendje was de prijs. Vervolgens wonnen Janine, alweer John, Monique, Viola, Annouck en ikzelf zelfs tot drie maal toe. Het was niet te geloven! Ik had gewoon mijn Lucky day. Ik vond de prijzen erg leuk. Ik had de eerste keer een handdoeken- en theedoeken pakket, de tweede keer een mooie blauwe handdoek met washand en de grote prijs, een kleine tafelbarbecue voor 2 personen. Ik was er erg blij mee! Bedankt voor de gezellig avond allemaal. Rob, Hennie en Maaike, bedankt voor de goede organisatie!

Zelfs na afloop van de avond gingen we nog wat schoonmaken. Dat was zo gebeurd en nog gezellig ook! De locatie was erg geschikt voor onze club. We hadden alles bij de hand. Lekker overzichtelijk en ruim genoeg.

Jessica


Naar verhalen overzicht