Mysterygolf 26 maart 2011

Er hadden zich 13 F4F-ers en 1 gastdeelnemer opgegeven voor Mysterygolf!, Ja, wat moest ik me nu daar bij voorstellen? We hadden ons als groep om ongeveer 14.30 uur verzameld in Leiderdorp bij Tony’s Mystergolf, en konden om 14.45 uur starten met het midgetgolfen. Ieder kreeg een golfstick en een gekleurd balletje. We hadden ons als groep opgesplitst in drie groepen, 1 groep van 4, en 2 groepen van 5 personen. En toen konden we eindelijk gaan beginnen. De banen waren aangelegd in “Hotel Atlantis” volgens het volgende verhaal:
“Hotel Atlantis, een luxe en rustgevend hotel gelegen aan de middellandse zee. Althans, zo zou het moeten zijn, want sinds enige tijd is alle rust en vrede er verdwenen. De wereldberoemde zangeres Diva Laguna die er te gast was, is nergens meer te bekennen. De personeelsleden gedragen zich bovendien vreemd. Detective Tony merkt dat er een luchtje aan deze zit en dit luchtje leidt naar de meest vreemde en woeste wezens die een garnaal zich maar bedenken kan.
Help Tony en sla jezelf door Atlantis om Diva Laguna te bevrijden!”

We moesten dus door het hotel heen naar verschillende kamers en ruimtes en daar waren de mooi aangelegde midgetgolfbanen, allemaal in het donker en met paarskleurige Blacklight lampen verlicht, waardoor je als het ware onderwater was en heel veel dingen mooi oplichtte.

Het zag er allemaal erg grappig en prachtig uit. Het spel ging iets anders dan het traditionele midgetgolf, iedereen slaat namelijk om de beurt, slag na slag. Hierdoor komen er meerdere ballen op de baan te liggen, waarbij je ook de bal van de tegenstander mocht raken. Dit maakte het spel nog leuker, en daar kwamen leuke situaties uit voort. (Viola nogmaals bedankt voor het putten van mijn bal!) Viola had uiteindelijk ”Diva Laguna” het eerst en met de minste slagen (48 slagen over 18 holes) bevrijd! Ik vond het een leuke en gezellige middag en Susan bedankt voor het organiseren. Na afloop is een deel van de groep nog pannenkoeken gaan eten in “De Hooiberg te Leiderdorp” En die zullen best gesmaakt hebben naar zo’n sportieve middag!

Arjan


Naar verhalen overzicht