Lustrumfeest 5 mei 2012

Na een grootste vooraankondiging en veel gespeculeer over wat we allemaal zouden gaan doen was het dan eindelijk zaterdag 5 mei 2012; het lustrumfeest van F4F. Uit de uitnodiging bleek dat de feestcommissie had gekozen voor een verzameling van activiteiten die altijd goed scoren onder de leden.
Bij zo’n feest ga je toch terugdenken, wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen tijd. Ikzelf ben vanaf 2002 lid, ofwel alweer 10 jaar. Maar we hebben ook nog leden van het eerste uur, zoals Rob en Hennie.

De dag begon bij een café in Dongen, met, hoe kan het ook anders, een autopuzzeltocht. Samen met Carel en Loes vormde ik een team. Vol enthousiasme begonnen we aan de tocht, met onze in het verleden reeds opgedane kennis. Echter, dit bleek een heel andere autopuzzeltocht te zijn dan we gewend waren. We kregen een blad met foto’s en deze foto’s konden we tegenkomen over de hele route. Tja, het was een mooie route, dat zeker, en we hebben leuke dingen gezien aan de kant van de weg en bij de huizen, alleen die dingen stonden dan net niet op de foto’s. Gezien de tijd hebben we ook niet de hele route uitgereden, maar daar waren we niet de enige in.
Weer teruggekomen in Dongen hebben we de tocht kort geëvalueerd, om vervolgens door te gaan richting Waalwijk.

En in Waalwijk gingen we naar een hypermoderne bowlingbaan. Toch wel een beetje onder de indruk begonnen we, verdeeld over twee banen het spel. Wat een gladde banen, wat een mooie effecten en dan ook nog een paar spares en strikes. Het uur vloog dan ook voorbij.
Na deze twee leuke activiteiten te hebben gehad, begon eigenlijk pas het echte feest, dus terug naar Dongen. Aangekomen op de feestlocatie waar we vorig jaar ook ons feest hebben gehouden, bleek er al een compleet koud- en warm buffet opgesteld te zijn. Voor de drankjes gold zelfbediening. En er waren zelf een paar oud-leden gekomen, zoals onze oud-voorzitter Dorris. Erg leuk om iedereen weer eens te spreken en herinneringen op te halen.
Na het eten en de koffie/thee, werd de muziek gestart en spellen uitgestald. En dan natuurlijk geen gewone spellen, maar Oudhollandse spellen, zoals de bibberspiraal en een sjoelbak waarbij je de hoek om moest sjoelen. Later op de avond was er ook nog het rad van fortuin, waarbij mooie prijzen gewonnen konden worden. De grote winnaars van deze avond waren toch wel Carel en Jessica.

Afsluitend hebben we met een aantal de ruimte weer opgeruimd en konden we moe, maar voldaan, terugkijken op een geslaagde dag.

Annouck


Naar verhalen overzicht