Poolen en dineren 24 maart 2012

Deze activiteit is wat anders geworden dan oorspronkelijk gepland, maar we hebben ons niet verveeld! Uiteindelijk zijn we dus 's avonds gaan eten en poolen in Tilburg. Zelf kwam ik net iets over tijd aan in Tilburg, dus de auto snel in de parkeergarage dicht bij het restaurant geparkeerd. Bij het restaurant zaten Rob en Maaike buiten te genieten van een drankje, met het zonnige voorjaarsweer was dit prima te doen. Even later arriveerde Hennie en Viola ook, dus.. etenstijd!
De oorspronkelijk uitgekozen tafel was wel erg krap, gelukkig had het personeel nog een andere knie-vriendelijker tafel voor ons. De sparerib s zagen er prima uit op de site, de keuze was dan ook snel gemaakt. Deze waren echter niet van de verwachtte kwaliteit, Hennie en Rob hadden hetzelfde gerecht en kwamen dan ook tot dezelfde conclusie, namelijk: niet voor herhaling vatbaar. Viola had juist weer lovende woorden over haar kipgerecht, waarschijnlijk waren de ribs van een humeurig varken..
Door de babbelarij was het inmiddels al een stuk later, geen tijd voor dessert dus. De poollocatie lag net even verderop in Tilburg, dus eerst maar de auto uit de duurbetaalde parkeergarage gehaald en voor de deur geparkeerd. De parkeerautomaat vond ruim 27 euro aan chipknip saldo te weinig, gelukkig was een paar euro cash ook goed
In het poolcentrum kregen we eerst een uitgebreide uitleg van de barman, en da's wel zo handig! Inmiddels was ook Loes gearriveerd dus we konden een goede even verdeling over de beide pooltafels maken. De eerste potjes tegen Hennie gespeeld. Zo nu en dan verdween de juiste bal in de gewenste hole, en nog gepland ook!

Het volgende potje had een extra spelregel, we waren er namelijk nog 1 vergeten. Tenslotte nog enkele malen samen met Viola tegen Hennie en Rob gespeeld, met meer speelt het uiteraard weer wat anders. Omdat we elkaar konden afwisselen was er nu ook wat meer tijd voor de dorito's.. Het laatste potje hebben we net binnen de tijd kunnen afronden. Viola had nog een grappig extraatje voor de 'winnaars', een gouden plak ! Altijd leuk voor de foto, zoiets. Ondanks dat de activiteit wat anders is geworden dan het oorspronkelijke idee, heb ik me toch weer prima vermaakt! Viola, bedankt!

John


Naar verhalen overzicht