Zwemmen 16 december 2012

Annouck, Carel, Hennie, John, Lisette, Loes, Maaike, Marjolein, Monique en Rob waren wel in voor deze tropische activiteit. De organisatie daarvan was bij Maaike in goede handen. Bij aankomst in het Sportiom stond zij ons al op te wachten met de kaartjes, die ze met korting voor ons had weten te bemachtigen. De friends hadden dit zwembad al eerder bezocht, dus iedereen wist de weg naar het warme water snel te vinden.

Het begon meteen avontuurlijk, met een glijbaan waar je op een zwemband vanaf kon. Deze keer was het de bedoeling om met z'n tweeŽn een band te delen. Loes en ik lagen al snel ondersteboven. Dat moesten we dus nog een keer proberen. De tweede keer is het gelukt om zonder om te slaan beneden te komen. Weer veilig op de kant zagen we Hennie achterstevoren naar beneden zoeven. Wat een gentleman hŤ? Zo kon Annouck vooruit glijden. Ook de andere friends vermaakten zich goed bij dit avontuur.

In het golfslagbad begon al snel de strijd der titanen. De strijd om wie de ander het meest nat kon spatten, of de strijd om daarbij het meest onschuldig te lijken? Leuk om gade te slaan. Verder natuurlijk veel gezellig kletsen, wat vooral in het bubbelbad heel aangenaam was. Maar het ontspannen kon niet eeuwig duren. Er waren meer glijbanen om te proberen. Dat ging wel erg hard. De tweede keer nam ik maar even de langzamere baan. Er bleek wat verwarring te zijn over wat nu de snellere en wat de langzamere glijbaan was. En ik maar denken dat die friends zo dapper waren :) Al blijft John natuurlijk wel een held op dit gebied.

Na een tijdje werd het toch wat koud en tijd om even op te warmen onder de douche, waarna de snackbar werd bzocht. Al snel zat iedereen aan een lange tafel te genieten van patat, een kroket of iets anders lekkers. De echte diehards zijn daarna nog verder gaan zwemmen en/ of eten gegaan. Ik hield het inmiddels voor gezien, maar ik heb me laten vertellen dat het nog heel gezellig was.

Lisette


Naar verhalen overzicht