Feestavond/BBQ 15 juni 2013

Tijdens de jaarvergadering heeft de feestcommissie geďnventariseerd wat we wilden doen met het jaarfeest. Een van de voostellen was dat we zouden kunnen gaan barbecueën. Carel heeft zijn huis/tuin aangeboden en met z’n vieren (Maaike, Loes, Hennie en Carel) zijn ze aan de slag gegaan.
Op zaterdag 15 juni 2013 was het zover. De boodschappen waren gedaan, het huis aan kant en de tuin feestelijk versierd. We konden komen...
’s Morgens vond ik het best koud en besloot mijn winterjas maar aan te doen. Dit bleek later niet handig, want de tuin was zo goed ingericht dat we lekker uit de wind zaten. De anderen hadden aan een vestje gedacht… Was wel zo handig. Maar goed… ik zat in mijn winterjas.
Aan alles was gedacht; stokbrood met kruidenboter, salades, frisdrank en heel veel gezellige mensen. Er werd veel bij gekletst. Jammer dat er een paar verhinderd waren, want we waren bijna helemaal compleet. Tussen het kletsen door kwamen er lekkere worstjes, saté (met saus!) en andere vleessoorten langs. Toen Hennie zijn rondje met zalm ging (prachtige pakketjes overigens) zaten we al aardig vol en concludeerde Hennie (met enige trots) dat hij toch gelijk heeft gehad; voor vis waren niet zoveel liefhebbers.
Toen het toch te koud werd zijn we al zingend (nou ja, ik niet hoor!) naar binnen verhuisd. Daar heb ik nog een kopje thee gedronken en ben toen (met mijn winterjas) weer naar de auto gelopen. De rest heeft het vast wel later gemaakt…
Ik heb gigantisch genoten! Dank aan de feestcommissie en Carel en wat mij betreft… voor herhaling vatbaar

Debby


Naar verhalen overzicht