Spelletjesmiddag 2 november 2013

Die middag hing er een vreemde sfeer aan de Amsterdamlaan. Toen ik binnen kwam waren Bianca (Annouck), Jolanda (Loes), Theo (Monique), Moyana (Debby), Nol (John) en Han (Janine) al in een onaangenaam gesprek verwikkeld. Ik had de indruk dat geen van hen oprecht was en beschuldigingen vlogen dan ook over en weer. Gelukkig hield Jorkos een oogje in het zeil. De losbandigheid van Jolanda, de zeldzame kwitkwat, het onaangepaste gedrag van Nol, de koele zakelijkheid van Han Mostertvitsch, de onheilspellingen van Moyana, de vreemde bril van Theo, verdachte flesjes (mogelijk van Slapidoenol), de wraakzucht van Bianca... Het kwam allemaal ter sprake, maar wijzer werd men er niet van. Toen ik Moyana had weten te misleiden kon alleen Han er nog een touw aan vastknopen en die werd dan ook de onvolprezen winnaar van deze stinkende zaak.

Daarna was het tijd voor een heerlijke Chinees-Indische maaltijd. Zeven (ex-)F4F-ers tegen een driepersoonsmaaltijd: 0-2.
Dan maar snel naar de bioscoop, waar we "Hoe duur was de suiker" of "Thor" keken. Beide films vielen zeer in de smaak. Het was dan ook een erg leuke middag/avond. Subliem georganiseerd door John, met dank aan de gastvrijheid van Jorkos en Janine.

Lisette


Naar verhalen overzicht