Bowlen en gourmetten 18 januari 2014

Op 18 januari stond de Friends 4 Fun activiteit Bowlen en gourmetten in Zwijndrecht op het programma. Er was een grote opkomst, dus we hadden twee bijna volle banen, en konden zodoende een leuke competitie spelen. Het waren Rob, Debby, Hennie, Jessica en Maaike op de ene baan, en Carel, Lisette, Susan, Karlijn, Annouck op de andere.

Na een zeer goede start van Lisette, Maaike en Debby heeft uiteindelijk toch Carel gewonnen, gevolgd door Jessica, Lisette, Annouck en Susan, met de vermelding dat Jessica en de rest van haar team (welke niet vermeld staan in de top 5) één ronde minder hebben gespeeld. Dus wie weet wat er nog had kunnen gebeuren… zeker omdat Maaike, Jessica, Rob en Annouck de laatste beurt een spare gooiden die niet is verzilverd…. We hebben nog een leuke groepsfoto gemaakt met de Friends 4 Fun vlag op de achtergrond.

Vervolgens is Viola aangeschoven met het gourmetten. Met z’n allen aan een lange tafel, het paste maar net. Op de tafel stonden drie gourmetsets met pannetjes, en alles werd diverse keren bijbesteld. Het was tenslotte onbeperkt… Dat ging er goed in na het spannende bowlen met veel aanmoedigingen en luid applaus. Ook hier was het weer gezellig napraten en lachen.

Carel, bedankt voor de goede organisatie! Het was weer een leuke, gezellige en lekkere activiteit.

Maaike


Naar verhalen overzicht