Fietsen langs een deel van de Lingeroute 26 april 2015

Ik had er erg veel zin in; lekker fietsen langs de Linge met de vele fruitbomen die in bloei staan. Maar helaas werd er regen voorspeld en ging het fietsen niet meer door. Het fietsplan is voorlopig in de koelkast gezet en is voor een volgende keer.

Maar Loes stelde nog wel een alternatief voor. Wandelen door dezelfde streek; een route van ongeveer 8 km. Een prima alternatief en daarom ging ik samen met Maaike richting de Betuwe (naar het plaatsje Beesd) voor een mooie wandeling. Carel en Loes wachtten ons al op. Omdat het mooi weer (lees: droog en zonnig) was, besloten wij meteen te starten met de wandeling.

Het was een mooie en gevarieerde wandeltocht langs idyllische wandelpaadjes, zowel op onverharde als op verharde wegen. We hebben langs mooie gebieden gelopen en tegelijkertijd gezellig met elkaar gepraat. Er was op deze dag blijkbaar ook nog een oldtimerdag want we hebben vele oldtimers gezien. Op een parkeerterrein heeft Carel nog even de tijd genomen om een aantal oldtimers te fotograferen. En de weergoden waren ons goed gezind. Geen spatje regen is er gevallen tijdens de wandeling!

Na de wandeling hadden wij nog een gezellige nazit in een pannenkoekenhuisje. Onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekker hebben we nog gezellig nagepraat.
Loes, dank je wel voor de organisatie.


Marjolein


Naar verhalen overzicht