Barbecue 18 juni 2016

Zaterdag 18 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse BBQ, dit keer in Terheijden bij Rob en Marjolein. Ja, je leest het goed, bij Rob en Marjolein en niet bij Rob en Maaike. Al was Maaike er van begin tot einde wel aanwezig om allerlei hand en spandiensten te verrichten, zoals het opzetten en 'aankleden' van de partytent. Dit keer geen tent om in te zitten, maar om de BBQ droog te houden omdat de weergoden ons niet zo goed gezind waren helaas ☹.

Net zoals ik twee keer moest lézen toen ik de uitnodiging ontving voor BBQ bij Rob en Marjolein, zo moest ik twee keer kíjken toen Jessica binnen kwam met Michel, oftewel de vriend van Annouck. Gelukkig ging Michel wel weer gewoon met Annouck mee naar huis aan het einde van de avond. Ze was alleen, net als Rob (van Maaike), later binnen vanwege andere leuke activiteiten gedurende de dag.

We hoefden niet bang te zijn dat de kids van Rob en Marjolein al 'ons' vlees op zouden eten. We hebben de kleine man alleen verschillende keren gezien als hij weer één of twee stukjes stokbrood kwam bietsen. Er was dus meer dan genoeg vlees voor ons allemaal, van hamburgers tot worstjes en van speklapjes tot saté-stokjes. Maar, we hadden allemaal nog wel een plekje bewaard voor het toetje (een mini-magnum) en een heerlijk stukje chocolade voor bij de koffie.

Ongemerkt vloog de tijd voorbij en keerden we iets later dan gepland (en door sommige gewenst) weer huiswaarts na een heerlijk en gezellig avondje.


Karlijn


Naar verhalen overzicht