Ik hou van Holland 19 maart 2016

Wie kent het programma niet van televisie, “Ik hou van Holland”. Ik kijk er altijd graag na en toen deze activiteit op de agenda van F4F stond, wilde ik hieraan zeker meedoen. En ik was niet de enige. In totaal hadden 12 F4F-ers zich aangemeld voor deze activiteit. Een hoge opkomst!

Op zaterdag 19 maart organiseerde Annouck de activiteit “Ik hou van Holland”. Door de hoge opkomst had Annouck ons in drie teams verdeeld: team Rood-Wit-Blauw, team Oranje en team de Hollandse Leeuw. Om alvast in de stemming te komen had ieder team passende kleding/accessoires/attributen meegenomen.

We moesten opdrachten uitvoeren, die vergelijkbaar waren met de opdrachten zoals in het televisieprogramma “Ik hou van Holland”. De opdrachten waren o.m.:

Alle teams deden fanatiek mee aan de opdrachten. Maar ja, uiteindelijk kan maar 1 team winnen en dat was het team Oranje met Janine, Mariska, Carel en Debby. Gefeliciteerd!

Na afloop van deze activiteit zijn we met 10 personen gaan eten in een restaurant in de binnenstad van Breda. Lekker gegeten en gezellig gekletst met de F4F-ers.
Ik kijk terug op een leuke, gezellige en geslaagde activiteit!


Marjolein


Naar verhalen overzicht