Midgetgolf en pannenkoeken eten 25 juni 2017

Ik had er zin in om mee te doen aan Crazy Golf op zondagmiddag 25 juni jl of te wel midgetgolf op een leuke locatie. Dit keer in IJsselstein. Na aankomst werden we al snel in twee teams ingedeeld. Team 1: Sabine, Rob, Susan en ik (Marjolein). Team 2: Carel, Hennie, Loes, Karlijn en Maaike. Er was een prijsje voor de individuele winnaar, een overheerlijke pannenkoek. En er was een prijs voor het beste team (de EER). Aangezien we met een ongelijk aantal spelers midgetgolf gingen spelen, speelde Loes wel mee maar niet voor het puntenaantal.

De midgetgolfbaan bestond uit 18 holes en er waren een aantal holes bij met een moelijk parcours en hindernissen. Helaas voor mij, ondanks vele trainingen, bleek al snel dat ik waarschijnlijk niet de individuele winnaar zou worden deze middag. Regelmatig werd de maximale score genoteerd. Maar dat mocht de pret niet drukken. Halverwege het parcours hebben we een korte pauze ingelast vanwege het weer. Aanhoudende miezerregen zorgde ervoor dat we een korte onderbreking namen. Onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris werden er diverse strategieŽn uitgewisseld om alsnog zo snel mogelijk het balletje in het putje te krijgen. Maar we hebben ook gezellig gepraat over de vakantie (want ja voor de meeste gaat dit niet meer zo lang duren). Na de pauze zijn de teams de baan weer opgegaan om het midgetgolf parcours af te ronden.

Toen kwam het belangrijkste: de puntentelling! Wie was het beste team en wie de individuele winnaar? Met een zeer klein verschil in punten werd uiteindelijk Carel als individuele winnaar uitgeroepen en team 2 was het beste team. Gefeliciteerd! Maar daarmee eindigde de gezellige middag niet. Neeeeee. De locatie van Crazy Golf was een leuk pannenkoekenhuisje, dus werd er na afloop een lekkere pannenkoek besteld. Er was genoeg keuze. Zoveel zelfs dat een enkeling moeite had om een keuze te maken, maar alles kwam goed. De pannenkoeken hebben goed gesmaakt.

Loes, bedankt voor de organisatie.


Marjolein


Naar verhalen overzicht